Lackkonservering

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion.
Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft,
så du bör därför överväga att lackkonservera bilen.

Ditec Lackkonservering

Ditec lackkonservering är ett beprövat lackskydd för att skydda lacken under lång tid. Ditec har testats av statens provningsanstalt och funnits på marknaden i mer än 25 år. Behandlingen görs på nya bilar och på äldre bilar med bra kvalitet på lacken. Vi lämnar en 6-årig systemgaranti på din lackkonservering!

Lackens primära funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage m.m. som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och ger bilen ett tråkigt utseende. För att förhindra detta bör man regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Ditec konserverar lacken under många år

Har du en ny bil eller en bil med bra lack är Ditec lackkonservering ett av de äldsta och ett av de mest beprövade skydd du kan få. Ditec konserverar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas samtidigt som den har ett bra skydd En behandlad lack har högre motståndskraft mot yttre påverkan. Får du salt eller tjärstänk på bilen kan den avfettas utan risk att behandlingen försvinner.

Ditec innehåller inga silikoner, så en eventuell omlackering kan göras utan problem. Konserveringen gör att bilen blir lätt att tvätta och hålla ren.

Några av alla fördelar med Ditec Lackkonservering

  • Lättare att hålla ren och tvätta
  • Ökat andrahandsvärde
  • Aldrig mer polering/vaxning
  • Ökad glans och lyster i lacken
  • Ökat skydd mot mekanisk påverkar av rost